nostradent.hu

Fog implantátum (fogbeültetés) Budakeszin

Fog implantátum (fogbeültetés)

A fog implantátum és a fogbeültetés olyan innovatív megoldások, melyek segítségével hiányzó fogainkat pótolhatjuk. Az implantátum egy mesterséges foggyökér, melyet az állcsontba ültetünk, majd a fogpótlás rögzítésével helyreállítjuk a fogfunkciót és esztétikát.

A fogbeültetés során az elhalt foggyökér helyett egy implantátumot ültetünk az állcsontba, amelynek tetejére a fogpótlás kerül. Az implantátumok hosszú távú és tartós megoldást nyújtanak a fogpótlásra, melynek eredményeként a betegek visszanyerik a mosolyukat és a foguk teljes funkcionalitását.

Az eljárások fájdalommentesek, és képzett szakemberek végzik a kezelést, biztosítva a minőséget és az elégedett pácienseket.

Nostradent fogorvosi rendelő Budakeszi

Magán Fogászatunkról

Fogorvosaink minőségi anyagokkal dolgoznak és igényes, precíz munkát végeznek. Rendelőnk rendelkezik egy kiváló technikai háttérrel, amely biztosítja, hogy panaszmentesen és szép mosollyal távozzon tőlünk. 

Célunk, hogy most és a jövőben is a legjobb ár-érték arányt kínáló fogorvosi rendelők közé tartozzunk. Bízzon bennünk és hagyja, hogy megbízható, szakképzett orvosaink és modern technológiánk gondoskodjon fogainak egészségéről és szépségéről. Forduljon hozzánk bizalommal, és tapasztalja meg a kiváló szakértelmet és magas színvonalú szolgáltatást, amit nyújtunk!

„Barátságos, kedves hozzáállás és szakszerű ellátás. Teljesen elégedett vagyok!”
Á. Tamás
„Több helyen is jártam ezelőtt, az egyik fogamat mindenhol ki akarták húzni, de Dr Horváth Kristóf vállalta a gyökérkezelést. A fájdalom és a gyulladás is elmúlt így és a fogam is megmaradt.”
P. Szabolcs

További szolgáltatásaink

Esztétikus tömések

A fogszuvasodás helyreállítására a legjobb minőségű fényre kötő kompozitból készítünk tömést, mely a fog színével szinte teljesen megegyező.

Fogpótlás

Rendelőnk által átadott fogpótlásokat kiváló, csak nekünk dolgozó fogtechnikai háttér biztosítja, így garantált a minőség és a gyors készítés is.

Szájsebészet

Bízza ránk szájsebészeti problémáit, hogy biztonságos és hatékony kezeléssel újra boldogan mosolyoghasson!

Fogfehérítés

Töltse fel életét önbizalommal és szebb mosollyal a fogfehérítés segítségével, mely hatékony és biztonságos módon ad új életet fogainak.

Ingyenes Konzultáció

Ne hagyja, hogy a fogproblémák súlyosbodjanak - rendszeresen látogasson el hozzánk, hogy mosolya mindig egészséges és gyönyörű legyen!

Fogkőeltávolítás

A fogkövet otthon fogkefével már nem tudjuk lemosni! A fogkő eltávolítása ezért félévente ajánlott.

Megnyugtató légkör, kölcsönös bizalom, hosszútávú páciens követés