nostradent.hu

Ingyenes fogászati konzultáció

Ingyenes vizsgálat, konzultáció és kezelési terv

Ha szeretné megőrizni a fogainak egészségét és elkerülni a későbbi, komolyabb problémákat, évente legalább kétszer érdemes fogászati szűrésen részt venni

Ez lehetővé teszi a fogorvos számára, hogy időben észrevegye az esetleges problémákat, amelyek még nem okoznak panaszt, de kezeletlenül komolyabb problémákhoz vezethetnek. 

Ha már van egy konkrét problémája, szívesen segítünk Önnek a kezelési terv kidolgozásában, amelyet az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazítunk. 

A konzultációnk ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ne várjon tovább, jelentkezzen még ma, hogy biztos lehessen a fogai egészségében!

Nostradent fogászat Csepel, konzultáció
„Horváth Kristóf doktornál voltam, aki részletesen elmagyarázta, mit és hogyan kell kezelni a fogaimnál, így sokkal nyugodtabban ültem a székben. Köszönöm a sok információt!”
Sz.-G. Andrea
„Több helyen is jártam ezelőtt, az egyik fogamat mindenhol ki akarták húzni, de Dr Horváth Kristóf vállalta a gyökérkezelést. A fájdalom és a gyulladás is elmúlt így és a fogam is megmaradt.”
P. Szabolcs

További szolgáltatásaink

Fogkőeltávolítás

A fogkövet otthon fogkefével már nem tudjuk lemosni! A fogkő eltávolítása ezért félévente ajánlott.

Esztétikus tömések

A fogszuvasodás helyreállítására a legjobb minőségű fényre kötő kompozitból készítünk tömést, mely a fog színével szinte teljesen megegyező.

Fogpótlás

Rendelőnk által átadott fogpótlásokat kiváló, csak nekünk dolgozó fogtechnikai háttér biztosítja, így garantált a minőség és a gyors készítés is.

Szájsebészet

Bízza ránk szájsebészeti problémáit, hogy biztonságos és hatékony kezeléssel újra boldogan mosolyoghasson!

Fogfehérítés

Töltse fel életét önbizalommal és szebb mosollyal a fogfehérítés segítségével, mely hatékony és biztonságos módon ad új életet fogainak.

Fog implantátum

Az implantátumok hosszú távú és tartós megoldást nyújtanak a fogpótlásra, melynek eredményeként a betegek visszanyerik a mosolyukat és a foguk teljes funkcionalitását.

Megnyugtató légkör, kölcsönös bizalom, hosszútávú páciens követés