nostradent.hu

Fogpótlás Budakeszi

Fogpótlás

A hiányzó fogak nem csak esztétikai problémát jelentenek, hanem akár komolyabb egészségügyi problémákat is okozhatnak, például az étkezési nehézségeket vagy a fogak mozgását. 

Azonban a fogpótlások segítségével ezek a problémák könnyen megoldhatóak. Rendelőnkben kizárólag magasan képzett fogtechnikusokkal dolgozunk, akik gyorsan és magas minőségben készítik el a fogpótlásokat.

Nostradent fogorvosi rendelő Budakeszi

Számos lehetőség közül választhatunk, beleértve az implantátumokat, hidakat vagy a kivehető fogsorokat, amelyek segítenek helyreállítani a fogak megfelelő funkcióját és esztétikáját. 

Ne várjon tovább, és forduljon hozzánk, hogy visszanyerje mosolyát és a fogai egészségét!

„Szuper környezet, barátságos légkör, profi munka. Csak ajánlani tudom!”
H. Gyöngyi
„Szuper fogpótlás, hidat csináltattam itt, végre egy jó fogorvos élmény!”
S. Miklós

Minőség Garancia

Rendelőinkben a piacon kapható legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk, így hosszabb garanciát tudunk vállalni, mint a legtöbb rendelőben! A garancia feltétele a félévenkénti kontrollvizsgálaton való részvétel.

További szolgáltatásaink

Fogkőeltávolítás

A fogkövet otthon fogkefével már nem tudjuk lemosni! A fogkő eltávolítása ezért félévente ajánlott.

Esztétikus tömések

A fogszuvasodás helyreállítására a legjobb minőségű fényre kötő kompozitból készítünk tömést, mely a fog színével szinte teljesen megegyező.

Szájsebészet

Bízza ránk szájsebészeti problémáit, hogy biztonságos és hatékony kezeléssel újra boldogan mosolyoghasson!

Fogfehérítés

Töltse fel életét önbizalommal és szebb mosollyal a fogfehérítés segítségével, mely hatékony és biztonságos módon ad új életet fogainak.

Ingyenes Konzultáció

Ne hagyja, hogy a fogproblémák súlyosbodjanak - rendszeresen látogasson el hozzánk, hogy mosolya mindig egészséges és gyönyörű legyen!

Fog implantátum

Az implantátumok hosszú távú és tartós megoldást nyújtanak a fogpótlásra, melynek eredményeként a betegek visszanyerik a mosolyukat és a foguk teljes funkcionalitását.

Megnyugtató légkör, kölcsönös bizalom, hosszútávú páciens követés