nostradent.hu

Dr. Horváth Kristóf, fogorvos

Elérhetőség Budakeszi

Időpontfoglalás minden esetben szükséges!

Cím : 2092 Budakeszi, József Attila utca 149.
Mobil.: +36 30 837 1722
Email: nostradent@gmail.com

Rendelési időpontok:

Kedd: 13-:00-18:00
Szerda: 9:00-12:00
Csütörtök: 13:00-18:00

Dr. Horváth Kristóf fogorvos bemutatkozás

Fő szakterületem a fogmegtartó kezelések és az esztétikus fogpótlások terén való jártasság. Legfőbb célom a fogak egészségének megőrzése és a foghúzás elkerülése, így minden esélyt megadunk annak, hogy megtarthassuk fogainkat. Foghiány esetén a megfelelő funkcionalitás és esztétika érdekében, mielőbb biztosítjuk a pótlást.

Számos olyan pácienssel találkoztam már, akiknek a fogait korábbi fogorvosaik kihúzásra ítélték, de a fogmegtartó kezeléseknek köszönhetően mégsem került sor erre. Fontosnak tartom, hogy pácienseim megtanulják a helyes szájhigiéniai technikákat, megértsék az elváltozások kialakulásának okát, és ezzel megelőzzék a további problémákat. Fogászati hivatásomban a kölcsönös bizalom kiemelten fontos, hiszen a fogorvos éveken át, vagy akár egy életen át is kísérheti pácienseit.

A fogmegtartó kezelések és az esztétikus fogpótlások területén a legújabb technológiák és anyagok használatával biztosítom a magas minőségű szolgáltatásokat. Rendszeresen képzem magam a legmodernebb és legkíméletesebb fogászati módszerekben, hogy a kezelések során a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozzam pácienseimnek. Ezen felül a fogászati problémák megelőzésére és korai felismerésére is nagy hangsúlyt fektetek, mivel a korai beavatkozásokkal sikeresebben kezelhetők a problémák, és elkerülhetők a súlyosabb eljárások.