nostradent.hu

Fogfehérítés Budakeszi

Fogfehérítés

Fogfehérítésünk folyamata biztonságos és hatékony. Az eljárás során az ínyt védőréteggel vonjuk be, majd a fehérítő oldatot juttatjuk a fogakra, amelyet a polimerizációs fény aktivál. 

Az eredmény pedig szemkápráztató: a fogak több árnyalatnyit fehérednek, így csillogó mosolya garantált. Ha Ön is szeretné, hogy fogai fehérek legyenek, forduljon hozzánk bizalommal!

Nostradent fogorvosi rendelő Budapest, fogfehérítés
„Barátságos, kedves hozzáállás és szakszerű ellátás. Teljesen elégedett vagyok!”
Á. Tamás
„Több helyen is jártam ezelőtt, az egyik fogamat mindenhol ki akarták húzni, de Dr Horváth Kristóf vállalta a gyökérkezelést. A fájdalom és a gyulladás is elmúlt így és a fogam is megmaradt.”
P. Szabolcs

További szolgáltatásaink

Fogkőeltávolítás

A fogkövet otthon fogkefével már nem tudjuk lemosni! A fogkő eltávolítása ezért félévente ajánlott.

Esztétikus tömések

A fogszuvasodás helyreállítására a legjobb minőségű fényre kötő kompozitból készítünk tömést, mely a fog színével szinte teljesen megegyező.

Fogpótlás

Rendelőnk által átadott fogpótlásokat kiváló, csak nekünk dolgozó fogtechnikai háttér biztosítja, így garantált a minőség és a gyors készítés is.

Szájsebészet

Bízza ránk szájsebészeti problémáit, hogy biztonságos és hatékony kezeléssel újra boldogan mosolyoghasson!

Ingyenes Konzultáció

Ne hagyja, hogy a fogproblémák súlyosbodjanak - rendszeresen látogasson el hozzánk, hogy mosolya mindig egészséges és gyönyörű legyen!

Fogimplantátum

Az implantátumok hosszú távú és tartós megoldást nyújtanak a fogpótlásra, melynek eredményeként a betegek visszanyerik a mosolyukat és a foguk teljes funkcionalitását.

Megnyugtató légkör, kölcsönös bizalom, hosszútávú páciens követés