nostradent.hu

Fogtömés Budakeszi

Esztétikus Fogtömés

Hagyományosan a fogszuvasodás kezelése fém- vagy ezüsttöméssel történt, azonban napjainkban a legjobb minőségű fényre kötő kompozitból készült tömésekkel helyreállítjuk a fogakat. A kompozit anyag szinte teljesen megegyezik a fog színével, így a pótlás szinte láthatatlan. 

Ha a szuvasodás nagyobb területet érint, akkor csappal erősítjük meg a tömést vagy inlay-t készítünk, melynek elkészítéséhez lenyomatot veszünk az adott fogról, majd laboratóriumban készítjük el. Ha a fog nagymértékben megroncsolódott, akkor korona készítése is lehet szükséges. Bízzon bennünk, és mi visszaadjuk Önnek mosolyát!

Nostradent fogorvosi rendelő Budakeszi

Fogtömés a Nostra Dentnél

Fedezze fel a Nostra Dent Fogászat esztétikus fogtömés szolgáltatását! Kisebb és közepes méretű szuvasodások kezelésére az elülső és rágófogakban kizárólag minőségi, fehér tömőanyagokat használunk. 

Az így elkészült tömés erősen tapad a fogszövethez és rendkívül tartós, emellett pedig esztétikus és szinte észrevehetetlen. Biztos lehet abban, hogy fogai visszanyerik eredeti színüket és alakjukat.

„Barátságos, kedves hozzáállás és szakszerű ellátás. Teljesen elégedett vagyok!”
Á. Tamás
„Több helyen is jártam ezelőtt, az egyik fogamat mindenhol ki akarták húzni, de Dr Horváth Kristóf vállalta a gyökérkezelést. A fájdalom és a gyulladás is elmúlt így és a fogam is megmaradt.”
P. Szabolcs

További szolgáltatásaink

Fogkőeltávolítás

A fogkövet otthon fogkefével már nem tudjuk lemosni! A fogkő eltávolítása ezért félévente ajánlott.

Fogpótlás

Rendelőnk által átadott fogpótlásokat kiváló, csak nekünk dolgozó fogtechnikai háttér biztosítja, így garantált a minőség és a gyors készítés is.

Szájsebészet

Bízza ránk szájsebészeti problémáit, hogy biztonságos és hatékony kezeléssel újra boldogan mosolyoghasson!

Fogfehérítés

Töltse fel életét önbizalommal és szebb mosollyal a fogfehérítés segítségével, mely hatékony és biztonságos módon ad új életet fogainak.

Ingyenes Konzultáció

Ne hagyja, hogy a fogproblémák súlyosbodjanak - rendszeresen látogasson el hozzánk, hogy mosolya mindig egészséges és gyönyörű legyen!

Fogimplantátum

Az implantátumok hosszú távú és tartós megoldást nyújtanak a fogpótlásra, melynek eredményeként a betegek visszanyerik a mosolyukat és a foguk teljes funkcionalitását.

Megnyugtató légkör, kölcsönös bizalom, hosszútávú páciens követés