nostradent.hu

Szájsebészet Budakeszi

Szájsebészet

Bár mindent megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük a fog eltávolítását, néha szükség van rá. A sebészi fogeltávolítás helyi érzéstelenítéssel történik, és akkor alkalmazzuk, ha a hagyományos módszerek nem elegendőek. 

Például a bölcsességfogak gyakran problémát okoznak az előttük lévő fog eltolódása vagy a fogközök tisztítása miatt. Az eljárás során az ínyen metszést végzünk, hogy eltávolítsuk a fogat. 

Azonban ne aggódjon, szakképzett orvosaink és modern felszereléseink biztosítják, hogy az eljárás biztonságos és minimális fájdalommal járjon.

Nostradent fogorvosi rendelő Budakeszi

Szájsebészet Nostra Dent

Fogorvosaink minőségi anyagokkal dolgoznak és igényes, precíz munkát végeznek. Rendelőnk rendelkezik egy kiváló technikai háttérrel, amely biztosítja, hogy panaszmentesen és szép mosollyal távozzon tőlünk. 

Célunk, hogy most és a jövőben is a legjobb ár-érték arányt kínáló fogorvosi rendelők közé tartozzunk. Bízzon bennünk és hagyja, hogy megbízható, szakképzett orvosaink és modern technológiánk gondoskodjon fogainak egészségéről és szépségéről. Forduljon hozzánk bizalommal, és tapasztalja meg a kiváló szakértelmet és magas színvonalú szolgáltatást, amit nyújtunk!

„Barátságos, kedves hozzáállás és szakszerű ellátás. Teljesen elégedett vagyok!”
Á. Tamás
„Több helyen is jártam ezelőtt, az egyik fogamat mindenhol ki akarták húzni, de Dr Horváth Kristóf vállalta a gyökérkezelést. A fájdalom és a gyulladás is elmúlt így és a fogam is megmaradt.”
P. Szabolcs

További szolgáltatásaink

Fogkőeltávolítás

A fogkövet otthon fogkefével már nem tudjuk lemosni! A fogkő eltávolítása ezért félévente ajánlott.

Esztétikus tömések

A fogszuvasodás helyreállítására a legjobb minőségű fényre kötő kompozitból készítünk tömést, mely a fog színével szinte teljesen megegyező.

Fogpótlás

Rendelőnk által átadott fogpótlásokat kiváló, csak nekünk dolgozó fogtechnikai háttér biztosítja, így garantált a minőség és a gyors készítés is.

Fogfehérítés

Töltse fel életét önbizalommal és szebb mosollyal a fogfehérítés segítségével, mely hatékony és biztonságos módon ad új életet fogainak.

Ingyenes Konzultáció

Ne hagyja, hogy a fogproblémák súlyosbodjanak - rendszeresen látogasson el hozzánk, hogy mosolya mindig egészséges és gyönyörű legyen!

Fog implantátum

Az implantátumok hosszú távú és tartós megoldást nyújtanak a fogpótlásra, melynek eredményeként a betegek visszanyerik a mosolyukat és a foguk teljes funkcionalitását.

Megnyugtató légkör, kölcsönös bizalom, hosszútávú páciens követés