nostradent.hu

Fogkőeltávolítás Budakeszi

Fogkőeltávolítás

Szeretné megőrizni fogainak ragyogó tisztaságát és egészségét? A fogkő eltávolítása elengedhetetlen a szájápolásban, hiszen az otthoni fogmosás már nem elegendő a makacs, meszesedett lerakódások eltávolításához.

Rendelőnk korszerű ultrahangos készülékkel és kézi eszközökkel biztosítja a hatékony és kíméletes fogkő eltávolítást. A kezelésünk során nem csak a nagyobb elváltozásokat távolítjuk el, hanem a legapróbb szennyeződéseket is homokfúvóval tisztítjuk. Végül pedig polírozzuk a fogak felszínét, hogy tiszta és fényes legyen. 

Az eredmény egy ragyogó, tiszta mosoly, amire büszke lesz. Azonban fontos tudni, hogy a kezelés után néhány óráig érdemes elkerülni a színező ételeket, hogy a hatás hosszabb ideig megmaradjon. Bízza ránk fogai egészségét és szépségét, és élvezze a tiszta mosoly örömét!

Nostradent fogorvosi rendelő Budakeszi

Magán Fogászatunkról

Fogorvosaink minőségi anyagokkal dolgoznak és igényes, precíz munkát végeznek. Rendelőnk rendelkezik egy kiváló technikai háttérrel, amely biztosítja, hogy panaszmentesen és szép mosollyal távozzon tőlünk. 

Célunk, hogy most és a jövőben is a legjobb ár-érték arányt kínáló fogorvosi rendelők közé tartozzunk. Bízzon bennünk és hagyja, hogy megbízható, szakképzett orvosaink és modern technológiánk gondoskodjon fogainak egészségéről és szépségéről. Forduljon hozzánk bizalommal, és tapasztalja meg a kiváló szakértelmet és magas színvonalú szolgáltatást, amit nyújtunk!

„Barátságos, kedves hozzáállás és szakszerű ellátás. Teljesen elégedett vagyok!”
Á. Tamás
„Több helyen is jártam ezelőtt, az egyik fogamat mindenhol ki akarták húzni, de Dr Horváth Kristóf vállalta a gyökérkezelést. A fájdalom és a gyulladás is elmúlt így és a fogam is megmaradt.”
P. Szabolcs

További szolgáltatásaink

Esztétikus tömések

A fogszuvasodás helyreállítására a legjobb minőségű fényre kötő kompozitból készítünk tömést, mely a fog színével szinte teljesen megegyező.

Fogpótlás

Rendelőnk által átadott fogpótlásokat kiváló, csak nekünk dolgozó fogtechnikai háttér biztosítja, így garantált a minőség és a gyors készítés is.

Szájsebészet

Bízza ránk szájsebészeti problémáit, hogy biztonságos és hatékony kezeléssel újra boldogan mosolyoghasson!

Fogfehérítés

Töltse fel életét önbizalommal és szebb mosollyal a fogfehérítés segítségével, mely hatékony és biztonságos módon ad új életet fogainak.

Ingyenes Konzultáció

Ne hagyja, hogy a fogproblémák súlyosbodjanak - rendszeresen látogasson el hozzánk, hogy mosolya mindig egészséges és gyönyörű legyen!

Fog implantátum

Az implantátumok hosszú távú és tartós megoldást nyújtanak a fogpótlásra, melynek eredményeként a betegek visszanyerik a mosolyukat és a foguk teljes funkcionalitását.

Megnyugtató légkör, kölcsönös bizalom, hosszútávú páciens követés